top of page

Kouluryhmille

Järjestä hauska seikkailuntäyteinen synttäripäivä puistossamme! Metsässä sijaitseva puistomme tarjoaa raitista ilmaa ja aktiviteetteja kaikille iästä ja taidoista riippumatta. 

Voit järjestää synttärit katollisella terassilla, jonka varaaminen on ilmaista. Terassille mahtuu noin 25 henkilöä. Pitkälle puupöydälle on helppo kattaa omat synttäritarjoilut ja säilyttää tavaroita ja lahjoja kuivassa sateenkin sattuessa. Terassin rakenteisiin saat ripustettua myös onnitteluja ja juhlijan nimen hauskalla tavalla! Hiiligrilliä saat käyttää 10 € maksua vastaan. Kaasugrilliä saavat kaikki puiston seikkailijat käyttää maksutta.

Synttäriohjelmaksi voit valita esimerkiksi kiipeilyä tai järjestää synttärit erilaisten leikkien, pelien tai aarteen etsinnän ympärille metsän maastoa hyödyntäen. Kiipeilyssä ratoja on 8, joista yksi on lasten rata n. 110 cm pituudesta alkaen. Puistossamme voit myös pelata Nerf Wars -peliä tai Soccer miniGolfia. Kysy lisää mahdollisuuksista, hinnoista ja varauksesta puhelimitse +358(0) 408 322221 tai sähköpostitse info@zipadventurepark.fi.

bottom of page