top of page

Kiipeily

Kiipeilyseikkailu vie aikaa noin 2,5-3,5 tuntia-seikkaillessa pääset korkeisiin ratoihimme kiipeilemään, harjottelet tasapainottelemaan esteillämme ja liu'ut puiden latvoissa.

Hauskaa tekemistä, jossa jokainen voi kiivetä omalla tasollaan. Eli ei haittaa vaikka vähän pelkäisiikin korkeita paikkoja- me Zip Adventure Parkissa pidämme hyvä huolta teistä.

Meidän puistossamme on erilaisia kiipeilyratoja, jotka on merkattu korkeuden ja vaikeuden perusteella. Kaikissa radoissa on erilaisia esteitä ja liukuja, jotka kulkevat puiden väleistä.

Meidän vaijeriliukujen pituus vaihtelee 20-100 metrin väliltä. Puistossamme on yhteenlaskettuna useita satoja metrejä vaijeriluikua.

Puistossamme on kahdeksan (8) erilaista kiipeilyrataa, joissa on yhteensä 73 estettä.

Kahdeksan eri korkeutta rataa, joista korkein 9 metriä maanpinnan yläpuolella. Radoilla on eri vaikeusaste, jotta jokainen voi haastaa itsensä. Jopa korkeutta pelkäävät voivat kiivetä radalle, joka on vain 2 metriä maanpinnan yläpuolella. Seikkailu näillä radoilla saa adrenaliinisi virtaamaan! Kiipeä verkkoihin, tasapainoile köysien varassa ja voita kaikenlaisia esteitä ilmassa! Kiipeäminen meillä on turvallista, sillä hyvin koulutettu henkilökuntamme valvoo kiipeilyä. Kaikkien kappaleiden läpikäyminen kestää noin kolme tuntia.

Puisto on suuniteltu metsän ja ympäristön mukaan ainutlaatuiseksi seikkailupaikaksi ja ei ole samanlainen kuin muut ulkoseikkailupuistot. Miksi ei tehdä kierros ja vierialla kaikissa jännittävissä puistoisamme?

track1 Klättring, Kiipeily, Climbing Zip Adventure Parks Suomi, Vaasa & Umeå, Sverige

Rata yksi- Lastenrata

Suositeltu pituus - 110 cm

Tämä on helpoin kurssimme. Vaikka se on suunniteltu lapsille, se on myös hauska kokemus kaikille!

Radan korkeus:   2 m

Esteiden määrä:  8
Radan pituus:     65 m

Vaikeustasot

HELPOO
3 kiipeilyradat

KESKIVAIKEA
1 kiipeilyrata

KESKIKOKOINEN
2 kiipeilyradat

VAIKEA
2 kiipeilyradat

bottom of page