top of page

Tervetuloa Zip Adventure Parkiin !

Tervetuloa Zip Seikkailupuistoon, ultiimatiiviseen kohteeseesi jännittäville ulkoilmaseikkailuille! Sijaitsemme Umean ja Vaasan sydämessä tarjoten laajan valikoiman sykettä nostattavia aktiviteetteja, jotka jättävät sinut janoten lisää.

Upouutena Zip Seikkailupuistona, tarjoamme sinulle ainutlaatuisen kokemuksen, jossa voit kokea kiehtovan seikkailun huikeilla köysiratapoluillamme. Koe adrenaliinin hurmaa lentäessäsi korkeuksiin puiden latvojen yllä ja valloitit jokaisen haasteen ympäröitynä luonnon upeasta kauneudesta.

Mutta siinä ei vielä kaikki - Zip Seikkailupuistossa uskomme tarjoavamme jokaiselle seikkailijalle jotakin. Kutsu ystäväsi, perheesi tai työkaverisi mukaan jännittävään Pentathloniin, jossa kilpailette toisianne vastaan sarjassa jännittäviä aktiviteetteja, jotka testaavat taitojasi ja yhteistyötäsi.

Niille, jotka etsivät ystävällistä taistelua, voit päästää sisäisen soturisi valloilleen Archery Warsin ja Nerf Warsin areenoilla. Suunnittele strategiasi, tähtää ja päästä irti osallistuessasi eeppisiin taisteluihin, olitpa sitten varustautunut jousilla ja nuolilla tai vaahtomuovisilla ammuksilla. Se on täydellinen tilaisuus lujittaa ryhmähenkeäsi ja luoda unohtumattomia muistoja.

Jos olet jalkapallon ja golfin ystävä, Soccer miniGolf yhdistää molempien lajien parhaat puolet. Näytä taitosi ja tarkkuutesi navigoidessasi ainutlaatuisesti suunnitellulla kentällämme, haastaen ystäväsi ystävälliseen ja kilpailuhenkiseen otteluun.

Ja todellisille hurjapäille meidän Bungee Trampoliinimme vie sinut uusiin korkeuksiin - kirjaimellisesti. Valmistaudu uhmaamaan painovoimaa ja koskettamaan taivaita kokeaksesi pomppimisen ja volttejen huumaavan tuntemuksen erityisesti suunnitelluilla trampoliineillamme.

Toiminnantäyteisen päivän jälkeen voit ansaita levähdystauon tilavalla katetulla terassillamme. Runsaasti tilaa ruoalle ja juomille, se on täydellinen paikka rentoutua, ladata akkuja ja jakaa jännittäviä tarinoita muiden seikkailijoiden kanssa.

Ymmärrämme, että erityistilaisuuksiin tarvitaan poikkeuksellisia kokemuksia. Olipa kyseessä syntymäpäiväjuhlat, polttarit tai tiimipäivä yrityksellesi, sitoutunut tiimimme on täällä suunnittelemaan unohtumattoman tapahtuman räätälöitynä tarpeisiisi ja mieltymyksiisi.

Joten mitä odotat? Ota yhteyttä meihin jo tänään ja aloitetaan seuraavan seikkailusi suunnittelu Zip Seikkailupuistossa. Jännitystä, riemua ja unohtumattomia muistoja odottavat sinua!

bottom of page