top of page

Usein kysytyt kysymykset

Mitä aktiviteetteja puistoista löytyy?

Zip Adventure Parkista löytyy monia eri aktiviteetteja. Päälaji on kiipeily, mutta tarjolla on myös 5-ottelu, Soccer miniGolf, Bungee Trampoliini, Nerf Wars sekä Archery Wars.

Tarvitseeko aika varata etukäteen ennen tuloa? 

Jos tulet kiipeilemään yli 10 hengen ryhmässä, on hyvä, että varaat ajan etukäteen ennen puistoon saapumista. Näin ehdimme valmistella ryhmän saapumista ja tiedämme, että isompi ryhmä on tulossa. 5-otteluun, Nerf Warsiin ja Archery Warsiin tulee aina tehdä ajanvaraus. 

Kauanko saan kiipeillä? Saako puistossa oleilla maksutta?

Kaikkien kiipeilyratojen suorittaminen kestää noin kolme tuntia. Ei-kiipeilevät seurueen jäsenet saavat seurata kiipeilijää maasta käsin ja oleilla puistossa maksutta. 

Mitä kuuluu hintaan?

Hintaan kuuluu varusteet kiipeilemiseen ja opastus koulutetun työntekijän kanssa. Tämä kestää yleensä noin 15 minuutti. Kiipeilyn hintaa EI kuulu 5-ottelu, Soccer miniGolf, Archery Wars, Nerf Wars tai Bungee Trampooli. Niistä maksat erikseen. 

Minkälaiset aukioloajat teillä on?

Kesäisin puistomme on auki joka päivä. Ryhmät voivat varata aikoja myös aukioloaikojen ulkopuolelta.  Aukioloaikamme näet täältä.

Mitkä vaatteet pitäisi pukea päälle?

Puistoomme on suositeltua ottaa omat hanskat mukaan, mutta voit myös ostaa meiltä kiipeilyhanskoja, jotka maksavat 3 €/pari. Treenivaatteet sopivat mainiosti puistoon sekä kengät, jotka pysyvät jalassa. Korut ja kellot on hyvä jättää kotiin, jotta ne eivät jää jumiin vaijereihin. 

Mitkä maksutavat teillä käy?

Meillä voit maksaa kortilla tai käteisellä. Voit myös maksaa tyky-seteleillä (Smartum, Edenred, E-passi).

bottom of page