Usein kysytyt kysymykset

Mitä aktiviteetteja löytyy puistossa?

Zip Adventure Parkista löytyy monta eri aktiviteetteja. Päälaji on kiipeily, mutta tarjolla on myös 5-ottelu, bungee trampoliini sekä archery wars.

Tarviiko tehdä varauksen etukäteen ennen tuloa?

Jos tulee kiipeilemään ryhmässä (yli 10henk) on parempi tehdä varaus ennen saapuu puistoon että saadaan kaiken valmiiksi, ja tiedetään että isompi ryhmä on tulossa. 5-otteluun ja archery warsiin tarvitaan ajanvarauksen.

Kauanko saan kiipeillä? Saako oleskella puistossa maksutta?

Usein kestää noin kolme tuntia suorittamaan kaikki radat. Ei-kiipeilijät saa myös seurata kiipeilijää maasta ja oleskella puistossa maksutta.

Mitä kuuluu hintaan?

Hintaan kuluu varusteet kiipeilemiseen sekä opastuksen koulutetun työntekijän kanssa. Tämä kestää usein noin 15 minuuttia. Kiipeilyn hintaan EI kuulu 5-ottelu, archery wars tai bungee trampoliini. Näitä voi maksaa erikseen.

Minkälaisia aukioloaikoija teillä on?

Kesäisin ollaan auki joka päivä ja voi myös ryhmän kanssa vara aikaa aukioloaikojen ulkopuolella. Lisää tietoja aukioloajoista tästä.

Mitkä vaatteet pitäisi ottaa päälle?

On suositeltu ottamaan hanskoja mukaan, voi myös ostaa meiltä kiipeilyhanskoja jotka maksavat 3e/pari. Treenivaatteet sopii mainiosti sekä kengät jotka pysyvät jalassa. On myös hyvä jättää esim. koruja tai kelloja kotiin ettei ne jää jumiin vaijerissa.

Mitkä maksutavat otatte vastaan?

Otamme vastaan käteistä ja kortin maksut. Voi myös maksaa tyky seteleillä. (Smartum, Edenred, E-passi).

©2019 by Zip Adventure Park

+358(0) 408322221

Niemeläntie 15, Vaskiluoto, Vaasa