top of page

Kiipeily

Puistomme pääaktiviteetti, haasta itsesi kiipeämään puissa oleville jälkille!

Kahdeksan eri korkeutta rataa, joista korkein 9 metriä maanpinnan yläpuolella. Radoilla on eri vaikeusaste, jotta jokainen voi haastaa itsensä. Jopa korkeutta pelkäävät voivat kiivetä radalle, joka on vain 3 metriä maanpinnan yläpuolella. Seikkailu näillä radoilla saa adrenaliinisi virtaamaan! Kiipeä verkkoihin, tasapainoile köysien varassa ja voita kaikenlaisia esteitä ilmassa! Kiipeäminen meillä on turvallista, sillä hyvin koulutettu henkilökuntamme valvoo kiipeilyä. Kaikkien kappaleiden läpikäyminen kestää noin kolme tuntia.

Puistossamme on kahdeksan (8) erilaista kiipeilyrataa, joissa on yhteensä 81 estettä.

Radoilla ei ole ikärajaa, mutta jokaisella radalla on vähimmäiskorkeusrajoitus. Katso vähimmäiskorkeus alla olevista kuvauksista.

Voit kiivetä ilman ajanvarausta, mutta isommille ryhmille suosittelemme varausta etukäteen.

Saat paikan päällä varusteet, esittelyn raiteista ja opastusta kiipeilyyn. Suosittelemme myös hanskojen käyttö kiippeilessä. Puistolta saa ostettua hanskat, mutta saatte tuoda omat.

Voit kiivetä omaan tahtiisi ja pitää välillä taukoja. Metsässä sijaitsevassa puistossamme on useita viihtyisiä taukopaikkoja, joissa voi syödä omia eväitä ja grillata.

track1 Klättring, Kiipeily, Climbing Zip Adventure Parks Suomi, Vaasa & Umeå, Sverige

Rata yksi - Lastenrata

Suositeltu pituus - 110cm

Lastenrata on puistomme helpoin rata, josta myös aikuisten on hyvä aloittaa! Rata sopii rohkeille lapsille jo 100 cm:n pituudesta lähtien. Alle 100-senttiset lapset voivat kiipeillä radalla aikuisen seurassa. 

Radan korkeus:     3 m

Esteiden määrä:   10
Radan pituus:       82.5 m

Vaikeustasot

HELPOO
2 kiipeilyradat
KESKIVAIKEA
1 kiipeilyrata
KESKIKOKOINEN
3 kiipeilyradat
VAIKEA
2 kiipeilyradat
bottom of page